joi, 6 iunie 2013

Prima excursie în calitate de Bloggeri YUPYYYY

După cum bine v-ați dat seama din titlu, vom beneficia de prima excursie gratuită în calitate de bloggeri, mai exact am primit un mail (invitație) de la Iulian Sirbu prin care Young Tours ne anunța că organizează urmatoarea întalnire a Blogosferei de Turism la Braşov, Vama Veche, Balcic între 12 - 16 iunie a.c.

Am primit mailul din data de 22 Mai, și în momentul cand am văzut perioada, mi-am dat seama că nu vom putea veni, pentru că în perioada 7-16 iunie vom fi în concediu. Un concediu programat de mult, din păcate nu foarte pregătit, dar cu siguranță binevenit. Din păcate perioada de concediu s-a mai micșorat, și văzându-ne nevoiți să venim mai devreme acasă, ne-am dat seama că putem merge la întâlnire în Vamă, la prima noastră întâlnire cu  bloggeri cu experiență, cu oameni pe care îi urmărim de ceva timp, de pe blogg-urile cărora ne inspirăm câteodată, și deasemenea, cu cei care ne-au inspirat să începem și noi blogguletul nostru, pe care l-aș face mai mare cu mare drag, dacă ziua asta ar avea mai multe ore și eu mai mult timp.

Prin urmare am reușit pe utima sută de metri să ne înscriem și în weekendul următor vom fi oamenii plajei (Vama Veche - Omul Plajei) și ne vom muta la mare.

Prin organizarea aceastei întalniri se lanseaza Young Tours o agenție care are ca main target tineri cu free spirit în sânge. Ei, cei de la Young Tours, ne pun la dispozitie și transportul plus excursia spre Bulgaria.

Care ar fi programul din aceasta perioada:


Vineri, 14 iunie 2013
18.40 plecare din Bucureşti de la Ateneul Român (parcarea de la restaurantul Cina) spre Vama Veche, băutura şi distracţia incluse :)
23.00 – 20.30 check-in la Hostel Pura Vida, Vama Veche
23.30 – până târziu în Stuff şi Expirat
Sâmbătă, 15 iunie 2013
14.00 – 22.00 plecare spre Bulgaria 
Balchik – Capul Kaliakra, Tyulenovo
Cină la ferma de scoici de la Dalboka
Duminică, 16 iunie 2013
până la ora 15.00- program liber, plajă, relaxare :)
15.00-17.00 discuție despre cum putem crește colaborarea membrilor Blogosferei de Turism
17.00-20.00 întoarcere în Bucureşti

Cazarea este asigurată de primul Beach Hostel din România: Pure Vida. Am mai avut o singură experiență cu un hostel și acum voi putea să fac o comparație de care o să amintesc în articolul de după.

Și acum ca la școală:
1. Ce așteptări am de la această întalnire? Să cunosc oameni drăguți, cu poftă de povestit și împartașit opinii și idei noi, dragostea de călătorit cu siguranță o să o găsim la toți și din cauza asta ne vom întalni cu toții, și ca personal wish îmi mai doresc să văd răsăritul în Vamă.

2. Ce nu doresc să se întample? Pai de regulă nu mă gândesc la așa ceva, dar având în vedere vremea capricioasă din ultima perioada, nu îmi doresc să plouă, odată pentru cei care vin pentru plajă și odată pentru răsăritul meu. Și deasemenea nu îmi doresc ca micile ''situații'' organizatorice, care sunt inevitabile, să ne strice buna dispoziție și pofta de mare, de soare, de povestit.

Dragilor vă multumim că ne-ati găsit un locșor acolo și că ne-am vazut în lista participantilor pe site-ul Young Tours.

Blogosfera Grup and Pura Vida Beach Hostel here we come!!

Pure Vida Beach Hostel


Întâlnirea Blogosferei de turism a fost susţinută de Young Tours şi de Hostel Peaches, Hostel Floreasca – Bucureşti şi Pura Vida Beach Hostel Vama Veche

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu